8 kişiyi öldüren saldırgan 54 plakalı aracı gasp edip kaçmış!

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 3 farklı köyde düzenlenen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının detayları ortaya çıktı. Köyleri dolaşarak dehşet saçan saldırganın, kaçış sırasında Sakarya plakalı bir otomobili gasp ettiği öğrenildi.

GÜNCEL - 06-11-2026 08:19

3 köyde saldırı düzenledi

Edinilen bilgilere göre olay, saat 15.10 sıralarında Ayazini köyünde bir araç içerisinde 3 kişinin öldürüldüğü ihbarıyla ortaya çıktı. Jandarma ve polis ekiplerinin başlattığı çalışmalar sonucunda saldırıların İhsaniye ilçesine bağlı Yukarıtandır, Ayazini ve Kıyır köylerinde gerçekleştirildiği belirlendi.

Şüphelinin ilk olarak Yukarıtandır köyünde 1 kişiyi öldürdüğü, ağır yaralanan bir kişinin de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği tespit edildi. Zanlı, buradan 35 AG 5198 plakalı aracı gasp ederek kaçtı.

Saldırılarına diğer köylerde devam etti

Ayazini köyüne geçen saldırgan, 40 ND 574 plakalı araç içerisinde bulunan 3 kişiyi öldürdü. Ardından Kıyır köyünde 03 AGV 654 plakalı araç içerisindeki 2 kişiyi ve aracın yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunan 1 kişiyi daha öldürdü.

54 plakalı aracı gasp ederek kaçtı

Saldırıların ardından 54 ACC *** plakalı Sakarya otomobilini gasp eden şüpheli, Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi yönüne kaçtı.

Sekiz kişinin hayatını kaybettiği saldırıların şüphelisi, Eskişehir'de düzenlenen operasyonla yakalandı.

Günün Diğer Haberleri