Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte özellikle Çark Caddesi, Uzunçarşı ve Kent Meydanı çevresinde dikkat çekici bir hareketlilik yaşandı. Aileleriyle birlikte şehir merkezine çıkan vatandaşlar hem alışveriş yaptı hem de kafe ve restoranlarda vakit geçirdi.
Bayram tatilinin son günlerini değerlendirmek isteyen çok sayıda kişi, parklar ve yürüyüş alanlarına yönelirken gün boyunca kent merkezinde kalabalık görüntüler oluştu.
Esnaf ise artan yoğunluktan memnun kaldı. Özellikle öğle saatlerinden itibaren yükselen hareketlilik, çarşıdaki iş yerlerine ekonomik anlamda da katkı sağladı.
Meteoroloji verilerine göre sıcak havanın önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürmesi beklenirken, Adapazarı şehir merkezindeki yoğunluğun hafta sonu boyunca devam edeceği tahmin ediliyor.