Akyazı'da Okul Sporları 2. Küme Futsal Müsabakaları Heyecanı!

Akyazı'da düzenlenen Okul Sporları 2. Küme Futsal Müsabakaları, spor tutkunlarını bir araya getirerek büyük bir heyecana sahne oldu. Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Akyazı Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra spor severler de büyük ilgi gösterdi. Akyazı Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda, birbirinden çekişmeli final maçları oynandı.

SPOR - 08-03-2024 17:44

20 okulun katıldığı müsabakalarda gençler ter dökerken, heyecanlı ve çekişmeli anlar yaşandı. Final maçlarında kazanan takımlar sevinirken, mağlup olan ekiplerin üzüntüsü ise dikkat çekti. Tribünlerin dolup taştığı organizasyonda, öğrencilerin coşkusu adeta bir karnaval havasına büründü.

Müsabakalarda başarılı olan takımlara derece ödülleri takdim edilirken, kazananları kutlamak için İlçe Protokolü de organizasyona katıldı. Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun, etkinliğin gençleri spora teşvik etme amacıyla düzenlendiğini belirtirken, desteklerinden dolayı protokol üyelerine teşekkürlerini iletti.

Farklı kategorilerde yapılan müsabakalarda dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı:

FUTSAL KÜÇÜK ERKEKLER TURNUVASI

TOBB HÜSAMETTİN BAYRAKTAR ORTAOKULU İNÖNÜ ORTAOKULU DR ENVER ÖREN ORTAOKULU ALTINDERE ORTAOKULU

FUTSAL YILDIZ ERKEKLER TURNUVASI

CUMHURİYET ORTAOKULU AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU ATATÜRK ORTAOKULU TOBB HÜSAMETTİN BAYRAKTAR ORTAOKULU

FUTSAL GENÇ KIZLAR TURNUVASI

ŞEHİT YÜZBAŞI HALİL İBRAHİM SERT ANADOLU LİSESİ İŞMONT HALİL BİLDİRİCİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AKYAZI ANADOLU LİSESİ

FUTSAL GENÇ ERKEKLER TURNUVASI

ŞEHİT YÜZBAŞI HALİL İBRAHİM SERT ANADOLU LİSESİ AKYAZI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İŞMONT HALİL BİLDİRİCİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KONURALP ANADOLU LİSESİ
Günün Diğer Haberleri