Akyazı Belediyesi, Filistin halkına destek olmak ve yaşanan zulme dikkat çekmek amacıyla belediye binasına dev Filistin bayrağı yansıtarak ve hizmet araçlarına bayraklar asarak anlamlı bir farkındalık çalışmasına imza attı.
FARKINDALIK ÇALIŞMASI YAPILDI
Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Akyazı Belediyesi’nin faaliyetleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde düzenlenen ve çok sayıda Akyazılı’nın katıldığı ‘Gazze Gecesi’ programının ardından belediye, yine Filistin halkına destek olmak için anlamlı bir farkındalık çalışması gerçekleştirdi. Akyazı Belediyesi’nin binasına Filistin bayrağı yansıtılırken, belediyeye ait hizmet araçlarının üzerine de Filistin bayrakları asıldı.
MAZLUMUN YANINDA OLMAK İNSANLIK GÖREVİDİR
Akyazı halkının her zaman Filistin’in, Gazze’nin ve tüm mazlumların yanında olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Biz, mazlumun yanında olmayı bir insanlık görevi olarak görüyoruz. Filistin’de yaşananlar tüm insanlığın meselesidir. Düzenlediğimiz programlar ve farkındalık çalışmaları ile onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz ve yaşanan zulme sessiz kalmadığımızı ifade ediyoruz. Zalime karşı durmaya, son nefesimize kadar yeryüzündeki tüm mağdur ve mazlumları savunmaya ve hakikati yılmadan yorulmadan haykırmaya devam edeceğiz” dedi.