Başkan Işıksu mahalleleri ziyaretlerini sürdürüyor

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ile birlikte Acıelmalık, İkizce Müslim ve Çaltıcak mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluştu.

GÜNCEL - 09-05-2024 12:23

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, "Mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluşarak, taleplerini dinliyor, ihtiyaçlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bu akşam Acıelmalık, İkizce Müslim ve Çaltıcak mahallelerimizde keyifli bir sohbet ortamında bir araya geldik." dedi.

 

MİLLET EVLERİ VE TESİSLER


Millet Evleri, sosyal tesisler, cemiyet alanları, parklar, sahalar ve daha birçok alanda hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi veren Işıksu, altyapı kurumu AGDAŞ’ın doğalgaz çalışmalarına destek olarak mahalle sakinlerinin daha konforlu bir yaşama erişmesine katkı sağlamayı sürdürdüklerini ifade etti. Işıksu, "Her adımda hemşehrilerimizle birlikteyiz, Adapazarı'mızı hep birlikte daha da güzelleştiriyoruz." diye konuştu.

 

TALEP VE İHTİYAÇLAR


Çağlayan da yaptığı konuşmada, mahalle sakinlerinin taleplerini ve ihtiyaçlarını dinlemenin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Çağlayan, "Mahallelerimizde hayata geçirilen projelerin hemşehrilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanması bizleri mutlu ediyor. Adapazarı'mızı daha da güzelleştirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek." dedi. Ziyaretlerde Işıksu ve Çağlayan'a AK Parti Adapazarı Teşkilatı üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye yöneticileri de eşlik etti.

Günün Diğer Haberleri