Çarşaf giyip marketten hırsızlık yapmak istedi, suçüstü yakalandı!

Adapazarı’nda bir markete hırsızlık amacıyla giren ve kimliğini gizlemek için çarşaf giyen kadın, polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Kadının 10 ayrı hırsızlık suçundan 34 yıl 4 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Asayiş - 11-11-2025 18:37

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 10 Kasım 2025 günü Adapazarı ilçesi Çark Caddesi civarında bir markete giren şüpheliyi suçüstü yakaladı. Hırsızlık amacıyla markete giren ve kimliğini gizlemek için çarşaf giydiği belirlenen kadın, market içerisinde herhangi bir malzeme çalamadan polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yapılan incelemede şüphelinin S.İ. (37) olduğu, hakkında 10 ayrı hırsızlık suçundan toplam 34 yıl 4 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan kadın, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevi’ne teslim edildi.

Günün Diğer Haberleri