Erenler Belediye Başkanı'nın Eşinin ifadesi Alındı

"Erenler Belediye Başkanı'nın eşinin hastanede yaşadığı tartışma sonrası ifadesi alındı! Nuray Dinç, tıbbi sekreterle yaşanan diyalogun ardından polis merkezine çağrıldı. Olayı Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici'nin şehir ziyareti sırasında açıklamalar izledi."

GÜNCEL - 10-05-2024 17:35

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç'in eşi Nuray Dinç, tedavisi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiği sırada yaşanan bir olay sonrasında ifade vermek üzere polis merkezine çağrıldı.

Sabah saatlerinde hastanede meydana gelen olayda, Nuray Dinç'in doktora bakmak istemesi üzerine tıbbi sekreterle arasında bir diyalog yaşandı. İddialara göre, tıbbi sekreterin Nuray Dinç'e yönelik tutumunda artan bir gerilim vardı ve kılık kıyafeti ile ilgili hakaretler içeren sözler sarf edildiği belirtiliyor.

Diyalogun ardından hastane çalışanları beyaz kod vererek duruma müdahale etti ve Nuray Dinç hakkında işlem başlatıldı. Polis merkezine çağrılan Nuray Dinç, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bu gelişmelerin yaşandığı sırada şehre ziyarette bulunan Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici, konuyla ilgili Erenler Belediyesi'nde açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı;

"Hem sağlık bakanlığı hem de iç işleri bakanlığı ile de görüşeceğim. Biz bu ülkede başı açığı ve kapalısıyla beraber yaşayacağız. Başındaki örtüsünden üzerindeki kıyafetinden dolayı bir kadına bir hanımefendiye hakret etmesine mobbing uygulamasına müsade etmeyiz. Onun için herkes aklını başına alsın. Dolduruşa gelmesin.

Kaynak: Medyabar

   
Günün Diğer Haberleri