Belediye hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikler, binlerce vatandaşı bir araya getirirken ortaya renkli ve coşkulu görüntüler çıktı.
Program kapsamında sahne alan Aysel Öksüz ve Oflu Kadir, seslendirdikleri eserlerle alanı dolduran kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken konser alanında adeta bayram havası oluştu. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, coşku gece boyunca giderek arttı.
Şenlikler boyunca müzik dinletileri, sahne performansları ve çeşitli etkinlikler aralıksız sürerken, katılımcılar hem eğlendi hem de Adapazarı’nın kurtuluşunun anlam ve önemini birlikte yaşadı. Alanda oluşan birlik ve beraberlik atmosferi dikkat çekerken, aileler ve çocuklar da etkinliklerde keyifli vakit geçirdi.
Etkinlik sonunda konuşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, şenliklerin sadece bir eğlence programı olmadığını, aynı zamanda toplumsal birlikteliği güçlendiren önemli bir buluşma olduğunu vurguladı.
Başkan Dinç, “Hem kurtuluş coşkusunu yaşıyor hem de hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Bu güzel atmosferi bizlerle paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Şenlikler, sanatçıların sahne performanslarının ardından vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.