Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ın girişimleri ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yürütülen çalışmalar sonucunda belediyeye kazandırılan yeni araç, özellikle saha çalışmalarında ve ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılacak.
Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Geyve halkına daha hızlı, etkin ve güçlü hizmet sunabilmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
Aracın belediyeye kazandırılmasında Ticaret Bakanlığı ile yürütülen çalışmaların yanı sıra Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin desteklerine de teşekkür eden Yıldız, “Belediyemizin hizmet gücünü artırmaya, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda imkânlarımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Geyve’mize hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.