Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen süreç kapsamında, statik, elektrik ve mekanik projelerin hazırlanmasına ilişkin hizmet alımı ihalesi sonuçlandırıldı.
29 Nisan 2026 tarihinde pazarlık (21/F) usulüyle gerçekleştirilen ihalenin yaklaşık maliyeti 3 milyon 405 bin TL olarak açıklanırken, süreçte 3 geçerli teklifin sunulduğu bildirildi.
İhale kapsamında yüklenici firma, projeye ilişkin teknik çalışmalarını 60 gün içinde tamamlayacak. Bu doğrultuda kano-kürek parkuru ve millet bahçesinin altyapı projeleri hazırlanacak.
İşin yükleniciliğini Yahya Gedik İnşaat Mühendislik Limited Şirketi üstlendi. Sözleşmenin 22 Mayıs 2026 tarihinde imzalandığı, uygulama sürecinin ise 1 Haziran–30 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürütüleceği belirtildi.
Arifiye’de planlanan proje, kano ve kürek sporlarına yönelik parkur ile geniş kapsamlı bir millet bahçesini içerecek şekilde tasarlanıyor.