Sakarya Gençlik Merkezi Tiyatro ekibi tam not aldı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi bünyesinde Kişisel Gelişim Atölyesi tiyatro öğrencileri tarafından oluşturulan ekip, “Ahi Devran” isimli oyunlarını Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre salonunda izleyicilerle buluşturdu. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi bünyesinde Kişisel Gelişim Atölyesi tiyatro öğrencileri tarafından oluşturulan ekip, “Ahi Devran” isimli oyunlarını Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre salonunda izleyicilerle buluşturdu. Sakarya Gençlik Merkezi Gönüllü gençlerinden oluşan müzik grubu ise tiyatro gösterisi öncesinde canlı müzik eşliğinde birkaç şarkı ile sahne aldı. Konser öncesi Gençlik ve Spor Bakanlığı etkinlikleri, Sakarya Gençlik Merkezi tanıtımları ve Gençlik Kampları tanıtımları yapılırken, izleyicilere faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Sakarya Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Yavuz Çangır, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü, Ali Okur, Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler ile Gençlik Merkezi personellerinin de katıldığı ve ilk defa halka açık gerçekleştirilen Tiyatro ve Konser etkinliği izleyicilerden tam not alırken kongre salonunda boş koltuk bulmak neredeyse imkânsızdı. Hendek Devlet Hastanesine MR cihazı geliyor Hendek Devlet Hastanesine MR cihazı geliyor Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, etkinlik sonrası yaptığı konuşmada; Bu tür aktivite ve eğlencelerin devam edeceğini dile getirirken. Hiç bir zaman desteğini esirgemeyen başta İl Müdürümüz Nevzat İnanç’a, emeği geçen Sakarya Gençlik Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi tiyatro öğrencilerine, Gönüllü gençlerden oluşan müzik grubuna, Gençlik Liderlerine ve sahneyi kullanıma açan Serdivan Belediyesine teşekkür etti. Thumbnail I M G 9948

YEREL - 06-05-2024 12:27

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi bünyesinde Kişisel Gelişim Atölyesi tiyatro öğrencileri tarafından oluşturulan ekip, “Ahi Devran” isimli oyunlarını Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre salonunda izleyicilerle buluşturdu.

Sakarya Gençlik Merkezi Gönüllü gençlerinden oluşan müzik grubu ise tiyatro gösterisi öncesinde canlı müzik eşliğinde birkaç şarkı ile sahne aldı.

Konser öncesi Gençlik ve Spor Bakanlığı etkinlikleri, Sakarya Gençlik Merkezi tanıtımları ve Gençlik Kampları tanıtımları yapılırken, izleyicilere faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Yavuz Çangır, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü, Ali Okur, Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler ile Gençlik Merkezi personellerinin de katıldığı ve ilk defa halka açık gerçekleştirilen Tiyatro ve Konser etkinliği izleyicilerden tam not alırken kongre salonunda boş koltuk bulmak neredeyse imkânsızdı.

 

Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, etkinlik sonrası yaptığı konuşmada; Bu tür aktivite ve eğlencelerin devam edeceğini dile getirirken. Hiç bir zaman desteğini esirgemeyen başta İl Müdürümüz Nevzat İnanç’a, emeği geçen Sakarya Gençlik Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi tiyatro öğrencilerine, Gönüllü gençlerden oluşan müzik grubuna, Gençlik Liderlerine ve sahneyi kullanıma açan Serdivan Belediyesine teşekkür etti.

 
Günün Diğer Haberleri