Sakarya’da spor için omuz omuza yürüdüler!

Sakarya’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri, sporcular, antrenörler, öğrenciler ve spor camiasının temsilcilerinin katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı.

SPOR - 06-10-2026 13:42

Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen programa, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Cemil Boz, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Orhan Bayraktar’ın yanı sıra çok sayıda sporcu, antrenör, öğrenci ve spor camiası temsilcisi katıldı.

SPOR CAMİASI BİR ARAYA GELDİ

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Cemil Boz konuşma yaptı.

Konuşmalarda amatör sporun geliştirilmesi, gençlerin spora kazandırılması ve spor faaliyetlerine katılımın artırılmasının önemine vurgu yapıldı.

BİRLİKTE YÜRÜDÜLER

Sporcular ve öğrencilerin de yer aldığı kortej yürüyüşünde sporun birleştirici gücüne dikkat çekildi. Katılımcılar, Amatör Spor Haftası'nın coşkusunu birlikte yaşarken sporun sağlık, birlik ve kardeşlik açısından taşıdığı önemi bir kez daha ortaya koydu.

Sakarya’daki etkinliklerle amatör sporun ve gençlerin spora katılımının desteklenmesi hedefleniyor.

Günün Diğer Haberleri