SEDAŞ'a Tepki Çığlığı: Camili Bölgesi'nde Kesintiye Isyan!

Adapazarı Camili Bölgesi'nde son bir aydır cumartesi ve pazar günleri 9-10 saati bulan elektrik kesintilerine isyan eden vatandaşlar SEDAŞ'ı protesto etti.

GÜNCEL - 04-02-2024 15:41

Elektrik Kesintileri Hayatları Zorlaştırıyor:

Yaklaşık 15-200 kişinin katıldığı eylemde, bozulan elektronik aletlerden, zorlaşan hayat şartlarına, çocukların tatilinin mahvolmasından, yanmayan kombiler nedeniyle yaşanan sağlık sorunlarına kadar birçok şikayet dile getirildi.

Yaşlı Hastalar Tehlike Altında:

Oksijen makinesine bağlı yaşlıların da elektrik kesintilerinden etkilendiğini söyleyen bölge halkı, SEDAŞ'ın duyarsızlığına tepki gösterdi.

SEDAŞ'tan Savunma Tepkilere Neden Oldu:

SEDAŞ'ın kesintilerin normal olduğunu savunan basın açıklaması ise tepkilere neden oldu. Eylemde SEDAŞ yetkililerinin bulunmaması da dikkat çekti.

Eylemcilerden Talepler:

Bölge halkı, sorunun müteahitten kaynaklanması halinde bir daha ihale verilmemesini, gerekli kontrolleri yapmayan SEDAŞ görevlilerinin görevden alınmasını ve kesintilerin son bulmasını talep etti.

Polis Teşekkür Aldı, Eylem Sakin Dağıldı:

Görevli polislere teşekkür eden bölge halkı, eylemlerinin kesintiler devam ettiği sürece devam edeceğini bildirerek sakin bir şekilde dağıldı.

Günün Diğer Haberleri