Vali Doğan’dan İl Jandarma Komutanlığı’na ziyaret

Sakarya Valisi Rahmi Doğan, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek kent genelinde yürütülen güvenlik ve asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı. Doğan, yapımı devam eden yeni hizmet binasında da incelemelerde bulundu.

GÜNCEL - 03-10-2026 14:37

Vali Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ile birlikte İl Jandarma Komutanı J. Albay Hasan Erbağ’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede Sakarya genelinde sürdürülen güvenlik ve asayiş hizmetleri değerlendirildi.

Yeni hizmet binasında inceleme

Ziyaretin ardından yapımı devam eden İl Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasına geçen Vali Doğan, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden projenin mevcut durumu ve çalışmaların ilerleyişi hakkında bilgi alan Doğan, inşaatın planlanan süreç doğrultusunda titizlikle sürdürülmesinin önemine dikkat çekti.

Depreme dayanıklı hizmet binası

İl Jandarma Komutanlığı’nın mevcut hizmet binasının olası depreme karşı dayanıksız olması nedeniyle yıkılmasının ardından yeni hizmet binasının yapımına başlanmıştı.

Projenin tamamlanmasıyla İl Jandarma Komutanlığı’nın modern, güvenli ve depreme dayanıklı bir yapıya kavuşması hedefleniyor. Yeni hizmet binasıyla jandarma teşkilatının çalışmalarını daha uygun ve modern koşullarda sürdürmesi amaçlanıyor.

Günün Diğer Haberleri