Yeniden Refah Partisi, Sakarya'da 'Refah Market' kuracak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sakarya dahil kazandıkları 63 belediyenin olduğu yerlerde 'Refah Market'ler kuracaklarını açıkladı.

GÜNCEL - 06-05-2024 14:16

31 Mart Yerel Seçimlerinde Sakarya’dan 3, Türkiye genelinde 63 belediye alan Yeniden Refah Partisi’nde sürprizler devam ediyor. Seçimlerin kazanıldığı il ve ilçelere ziyaret programı başlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,"63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız" diyerek ilk genel projesini açıkladı.

 

Yine 63 ilçede üretilen ürünleri belirleyip hem o ürün teşvik edeceklerini hem de ürünlerin kurulan Refah Marketlerde satışa sunulacağını açıklayan Erbakan, “Mesela Hakkari Derecik'te ekimi yapılabilecek diğer bir ürün buğdaydır. İnşallah buğday ekimini gerçekleştirecek, kurulacak olan un fabrikası sayesinde belediyemiz çiftçiye üretilen buğdayı alım garantisi verecek. Hem tahin hem de un Türkiye'nin dört bir yanına pazarlanacak” dedi.

Erbakan, “Bizim aldığımız 63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız. Bu refah marketleri o bölgede inşallah satış yapacak. 63 belediyemizi bulunduğu yerlerde üretilen ürünleri alıp o marketlerde satışını sağlayacağız” dedi.

Sakarya’daki Yeniden Refah Partili Geyve, Kaynarca ve Karapürçek ilçelerini de yakın bir zamanda ziyaret etmesi beklenen Erbakan’ın, ziyareti esnasında ilçelerdeki üretilen ürünler ve kurulması planlanan marketler üzerine araştırma yapılmasını isteyeceği öğrenildi.

Kaynak: Medyabar
Günün Diğer Haberleri