Yılmaz Vural galibiyetle başladı

Son galibiyetini 1 Ekim’de alan Menemen FK, Teknik Direktör Yılmaz Vural’la çıktığı ilk resmi maçında galibiyet aldı. İzmir temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda Nevşehir Belediyespor’u mağlup etmeyi başardı.

FUTBOL - 02-11-2023 23:25

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, son 4 resmi maçında galibiyete hasret kalırken ligde de 12. sıraya geriledi ve üst lig hedefinden uzaklaştı. Bu süreçte Teknik Direktör Cenk Laleci ile yollarına ayıran sarı-lacivertli yönetim, takımın başına Yılmaz Vural’ı getirdi. Kısa bir süre takımla birlikte çalışan 70 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Nevşehir Belediyespor'u 2-0'la geçerek Menemen FK’nın başında çıktığı ilk maçında galibiyet elde etti. Böylece İzmir temsilcisi de 1 ay sonra galibiyetle tanıştı.

Öte yandan 5 Kasım Pazar günü deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacak olan Menemen FK, rakibini mağlup ederek 4 maçlık aranın ardından ligde galibiyetle tanışmak istiyor. İzmir temsilcisi ligdeki son galibiyetini 1 Kasım’da oynanan Fethiyespor mücadelesinde kazanmıştı.

Günün Diğer Haberleri