SİYASET
Giriş Tarihi : 27-01-2023 22:10   Güncelleme : 27-01-2023 22:10

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'i kızdıracak açıklama

Haber 7 - 6'lı masada adaylığı konusunda tam destek alamamasına rağmen geçtiğimiz günlerde belediye başkanlarıyla bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığına kesin gözüyle baktığını ima etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'i kızdıracak açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak duyurmasının ardından 6'lı masada adaylık konusunda hala bir yol katedilemedi. 

Kılıçdaroğlu'nun adaylık isteği partisi tarafından da desteklenirken, masada henüz bir karşılık görmedi. 

CHP'Lİ BAŞKANLARDAN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK

Kılıçdaroğlu, 6'lı masa toplantısı öncesi adaylığını güçlendirecek bir hamleye imza atmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün CHP Genel Merkezi'nde CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi..

CHP'li belediye başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu'na "adayımız sensin" mesajı verdi.

KILIÇDAROĞLU: ADAYLIKTA SIKINTI OLMAYACAK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla yaptığı görüşmenin detaylarını köşesine taşıyan, CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun kendisini destekleyen başkanlara 'O konuda sıkıntı olmayacak' dediğini aktardı.

Kılıçdaroğlu kendisini yalanladı! Erdoğan'ın adaylığını 'tartışmayacağını' açıklamıştıKılıçdaroğlu kendisini yalanladı! Erdoğan'ın adaylığını "tartışmayacağını" açıklamıştı

Cihan Paçacı'nın istifası böyle yorumlandı: 'Kılıçdaroğlu'nun adaylığı netleşti'Cihan Paçacı'nın istifası böyle yorumlandı: 'Kılıçdaroğlu'nun adaylığı netleşti'

AKŞENER İKNA OLMUŞ DEĞİL

Kılıçdaroğlu'nun adaylık için adı geçen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu saf dışı bırakma çabaları şimdilik sonuç verse de karşısındaki en büyük engel olarak duran Meral Akşener'i henüz ikna edebilmiş değil.

AdminAdmin