YEREL
Giriş Tarihi : 29-05-2023 18:20

Kent Meydanında Büyük Coşku

Tarihi seçim zaferini kutlayan Cumhur İttifakı’na gönül vermiş binlerce kişi caddelere, sokaklara ve meydanlarına akın etti. Türkiye Yüzyılı'nın meşalesinin yakıldığı gecede şarkılar ve tezahüratlar hep bir ağızdan söylendi.

Kent Meydanında Büyük Coşku

Cumhur İttifakı, Recep Tayyip Erdoğan'la 28 Mayıs Seçimleri'nde büyük bir zafer daha kazanmasının ardından kent meydanında coşkulu bir kutlama yaptı. Cumhur ittifakının bileşen unsurlarından biri olan Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar'da kutlamaya eşlik etti. Ekrem Yüce ve Cengiz Bayar gibi isimlerin renk kattığı kutlamada Sakarya halkı hep bir ağızdan aynı şarkıyı söyleyerek Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığını kutladı. Sevgi dolu anlara şahitlik eden Sakarya Kent Meydan'ı ve diğer ilçelerde yer alan kalabalık yoğun bir trafiğe sebep oldu.  

“En güçlü desteği Sakarya verdi”

Kapanış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ise, “Muhteşemsin Sakarya. Bu gece tarih yazdın. Teşekkürler Sakarya” dedi ve ilçelere tek tek teşekkür etti: “Bu gece tarih yazdık. Sayın Cumhurbaşkanımız ne dedi; öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. Çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Bu süreçte Sakarya en güçlü desteği veren illerden oldu. Şimdi Türkiye Yüzyılı başlıyor. Bundan sonra topu gelsin. Biz dünya liderimizi size yedirtmeyiz” dedi.

AdminAdmin