GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-05-2023 12:33

Sakaryalı aileyi hayattan koparan sürücü hem alkollü hem uyuşturucu etkisinde çıktı!

Ehliyetine mahkemece el konulan ve 2,13 promil alkollü bir şekilde direksiyona geçip çarptığı otomobilde Sakarya'dan Ordu'ya gitmekte olan aynı aileden 4 kişinin ölümüne, kendisiyle birlikte 2 kişinin yaralanmasına yol açan sürücü adliyeye sevk edildi.

Sakaryalı aileyi hayattan koparan sürücü hem alkollü hem uyuşturucu etkisinde çıktı!

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi Samsun- Ankara kara yolunun 4. kilometresinde 19 Mayıs gecesi saat 02.15’te meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, alkolü araç kullandığı için ehliyetine mahkemece el konulan Okan U. (35) idaresindeki 55 AIF 3.. plakalı otomobil, Sakarya'nın Söğütlü ilçesinden Ordu’nun Ünye ilçesine giden İbrahim Çubuk (35) yönetimindeki 34 AG 8.. plakalı otomobile arkadan çarpıp bir müddet önünde sürükledi.

34 AG 8..plakalı otomobil 240 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bir özel okulun bahçesine takla atıp ters döndü. Kazada, otomobil sürücüsü İbrahim Çubuk, eşi Kiraz Çubuk (33), kızları 4 yaşındaki Zeynep Lina Çubuk ile ablası Emine Ocak (44) olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan sürücünün yeğeni Selahattin Ocak (34) ve diğer aracın sürücüsü Okan U. yaralandı.

AdminAdmin