Amouranth, Kız Arkadaşınız Olabilir Ama... Yapay Zekâ Kopyasıyla

Ünlü yayıncı Amouranth, "takipçilerinin her türlü isteğini yerine getiren" bir yapay zekâ projesine dahil oldu.

TEKNOLOJİ - 27-05-2023 21:47

Amouranth, Kız Arkadaşınız Olabilir Ama... Yapay Zekâ Kopyasıyla

Yayın dünyasının en ünlü isimlerinden Kaitlyn “Amouranth” Siragusa, son aylarda yükselen yapay zekâ trendine ilginç bir konsept ile katıldı. Amouranth takipçileri, yayıncıyla konuşur gibi bir yapay zekâ ile sohbet edebiliyor. Üstelik sohbetlerde Amouranth’ın kendi sesi de kullanılıyor.

Amouranth, bu yapay zekâ projesi ‘AI Amouranth’ için ünlü isimlerin sesini klonlayan Forever Voices ile iş birliği yaptı. Takipçilerin yapay Amouranth ile sohbet etmeleri için ise ücret ödemeleri gerekiyor.

Sohbet etmeye başladığınızda karşılaştığınız ilk mesaj ise şu şekilde:

amouranth

“Selam! Ben Amouranth, senin seksi ve şakacı kız arkadaşın, Forever Companion’da geçirdiğimiz zamanı unutulmaz kılmaya hazırım! Heyecanlı oyun seanslarından en çılgın fantezilerimize kadar akıllara durgunluk veren maceraları keşfedelim. Bana katılmak için heyecanlı mısın?”

Sohbeti devam ettirmek ise elbette ücretli ve her mesaj başına ayrı bir ücret kesiliyor. Sohbet etmek için önce Forever Voices hesabınıza para yatırmanız isteniyor.

Çakma Amouranth ile sesli veya yazılı sohbet edilebiliyor:

Amouranth’ın yapay zekâ alternatifi ile sohbet edilmesini sağlayan hizmete Forever Voices üzerinden erişilebiliyor. Telegram üzerinden yapılan sohbetlerde kullanıcılar, yapay zekâya sesli veya yazılı mesajlar gönderebiliyor, aynı şekilde cevaplar alabiliyor.

Amouranth: “Yapay zekâ, her hayranın isteğini karşılamak için tasarlandı”

Yapay zekâ projesi hakkında açıklama yapan Amouranth ise hizmetin amacını şu şekilde paylaştı:

“Risk almakta ve sınırları zorlamakta başarılıyım. Her şeyden önce, muhteşem takipçilerim için orada olmaya öncelik veriyorum. AI Amouranth, unutulmaz ve her şeyi kapsayan bir deneyim sağlamak için her hayranın ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konya Selçuklu'da Tekno-Sel ilgisi

Konya Selçuklu'da Tekno-Sel ilgisi

16-04-2024 - TEKNOLOJİ

Yenilikçi Bir Adım: 5G Teknoloji Kampüsü Faaliyete Geçti

Yenilikçi Bir Adım: 5G Teknoloji Kampüsü Faaliyete Geçti

16-04-2024 - TEKNOLOJİ