ANKER Soundcore R50i Bluetooth Kulaklık, Türkiye’de İlk Kez Hepsiburada'da Ön Siparişe Açıldı

Yapay zeka destekli iki dahili mikrofonu olan, ANKER'in yeni kulaklığı Soundcore R50i Hepsiburada'da ön siparişe açıldı. Ürünün teknik özelliklerine yakından baktık.

TEKNOLOJİ - 27-05-2023 21:50

ANKER Soundcore R50i Bluetooth Kulaklık, Türkiye’de İlk Kez Hepsiburada'da Ön Siparişe Açıldı

Hazır yaz ayları da geliyorken hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir kablosuz kulaklık arayışına girmiş olabilirsiniz. Ergonomik tasarımıyla ve performansıyla dikkat çeken kablosuz Bluetooth kulaklık ANKER Soundcore R50i, tam da bu ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere Türkiye'ye geliyor. 

Hem müzik dinleme hem de telefon görüşmeleri yapma noktasında oldukça iyi performans sunan ANKER Soundcore R50i TWS Bluetooth Kulaklık, Hepsiburada üzerinden oldukça uygun bir fiyatla ön siparişe sunuldu.

Güçlü BassUp teknolojisine sahip ANKER Soundcore R50i, ses konusunda neler vadediyor?

ANKER Soundcore r50i

Tam bir fiyat performans ürünü olan Soundcore R50i'nin her iki kulaklıkta da 10 mm sürücüleri bulunuyor. Bu sürücüler sayesinde derin bass sesleri verebilen kulaklığın toplamda 22 ön ayarlı ekolayzer ayarı bulunuyor. 

Yapay zeka destekli görüşme imkanı sunuyor;

ANKER Soundcore r50i

ANKER Soundcore R50i, telefonla yapacağınız konuşmalarda sesinizi karşı tarafa kristal netliğinde ulaştırmak için iki dahili mikrofon ve yapay zeka algoritması kullanıyor.

Tek şarjla 10 saatlik dinleme süresi:

ANKER Soundcore r50i

ANKER Soundcore R50i'nin en dikkat çekici özelliklerinden biri de batarya süresi. Tek şarjla 10 saate varan dinleme süresi sunan R50i, kutusuyla birlikte bu süreyi 30 saate çıkarıyor.

IPX5 suya dayanıklılık sertifikasıyla terlediğinizde ya da yağmurlu havalarda bile kesintisiz müzik deneyimi yaşayabilirsiniz.

ANKER Soundcore R50i'nin tüm özellikleri:

Aktif gürültü engelleme Yok Mikrofon Var (Yapay zeka destekli 2 dahili mikrofon) Suya dayanıklılık Var (IPX5) Toza dayanıklılık Var Bağlantı tipi Bluetooth 5.3 Şarj tipi Type-C Şarj ve kullanım süresi

Tek şarjla 10, kutuyla birlikte 30 saat kullanım

(5 dakikalık hızlı şarjla 4 saat kullanım)

ANKER Soundcore R50i'nin ön sipariş fiyatı ne kadar?

ANKER'in hiç de fena olmayan özellikler barındıran kulaklığı Soundcore R50i, şu anda Hepsiburada'da 499,90 TL'ye ön siparişe açılmış durumda. 30 Mayıs 2023 tarihinde stoklara girecek kulaklığın çıkış yaptıktan sonra fiyatında yükseliş olabileceğini hatırlatalım. Ayrıca kulaklığı satın alırken Hepsiburada'nın "Hemen al sonra öde" kampanyasından da faydalanabiliyorsunuz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konya Selçuklu'da Tekno-Sel ilgisi

Konya Selçuklu'da Tekno-Sel ilgisi

16-04-2024 - TEKNOLOJİ

Yenilikçi Bir Adım: 5G Teknoloji Kampüsü Faaliyete Geçti

Yenilikçi Bir Adım: 5G Teknoloji Kampüsü Faaliyete Geçti

16-04-2024 - TEKNOLOJİ