Bakanlık, 'Selin Ciğerci evlat edindi' iddiasını yalanlayıp suç duyurusunda bulundu

Sosyal medyadan paylaşım yapan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, evlat edindiklerini açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, söz konusu haberleri ve paylaşımları yalanlayarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

MAGAZİN - 27-01-2023 22:02

Bakanlık, 'Selin Ciğerci evlat edindi' iddiasını yalanlayıp suç duyurusunda bulundu

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra'nın evlat edindiği iddiası sosyal medyayı salladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tepki çeken paylaşımların ardından harekete geçti.

"HERHANGİ BİR BAŞVURU YAPILMAMIŞTIR"

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada; basında ve sosyal medyada Selin Ciğerci'nin evlat edindiğine ilişkin haberler ve paylaşımlar yer aldığını belirtilerek, "Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur" denildi.

NE OLDU?

Instagram hesabından bir bebekle fotoğrafını paylaşan Gökhan Çıra, "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım" diyerek baba olduğunu duyurdu.

CİĞERCİ: EVLAT EDİNMEK İÇİN BAŞVURULARIMIZ KABUL EDİLDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Selin Ciğerci ise "Bir kerecik konuşacağım ve daha da konuşmayacağım. Bunun üzerinden nemalanmak isteyen çok insan var. Ben hep anne olmak istediğimi ve olacağımı söylüyordum zaten. Evet anne oldum, siz de teyzesiniz. Beni tebrik edebilirsiniz. Ağlamam asla, ben güçlü bir kadınım. Eski eşimle evliyken bir yola başvurmuştuk. Evlat edinmek için başvurularımız kabul edildi. Uzun zamandır da odası var. Anne olmak istiyorum ve onunla yoluma devam etmek istiyorum" dedi.

İlgili Haberler Selin Ciğerci video paylaşıp sesi titreyerek duyurdu: Anne oldum, bebeğim hafta içi yanıma gelecekSelin Ciğerci video paylaşıp sesi titreyerek duyurdu: Anne oldum, bebeğim hafta içi yanıma gelecek Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Selin Ciğerci Cumhuriyet Yerel Magazin Güncel Haberler

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Survivor'da korkunç kaza! Nagihan ölüme ramak kala kurtuldu!

Survivor'da korkunç kaza! Nagihan ölüme ramak kala kurtuldu!

28-03-2024 - MAGAZİN

Survivor yarışmacısı Yunus Emre ve Aleyna'nın büyük ödülden samimi görüntüleri ortaya çıktı!

Survivor yarışmacısı Yunus Emre ve Aleyna'nın büyük ödülden samimi görüntüleri ortaya çıktı!

28-03-2024 - MAGAZİN