Engin Özkoç, "Vatana sahip çıkmak için sandıktayız"

CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci turun yapılacağı 28 Mayıs’ın bir referandum olduğunu belirterek, tüm yurttaşları “vatana sahip çıkmak” için sandığa çağırdı.

SİYASET - 24-05-2023 15:28

Engin Özkoç,

CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci turun yapılacağı 28 Mayıs’ın bir referandum olduğunu belirterek, tüm yurttaşları “vatana sahip çıkmak” için sandığa çağırdı.

Özkoç, “28 Mayıs 2023, ülkemiz için, milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Vereceğimiz kararın vebali, hepimizin omuzlarındadır. İnanıyorum ki; milletimiz için, çocuklarımızın yarını için mücadele verenler kazanacak, bizler kazanacağız” dedi.

Seçim çalışmalarına katılmak üzere Sakarya’da bulunan Özkoç yaptığı açıklamada, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği desteği değerlendirdi.

MİLLET İTTİFAKININ İLKELERİ, AÇIKTIR”

Millet İttifakı olarak güçlü Parlamenter Sistemi kurabilmek, milletimizin özgür ve aydınlık geleceğini inşa edebilmek için yola çıktıklarını vurgulayan Özkoç, şunları söyledi:

“Millet ittifakı’nın ilkeleri açıktır. Bu ilkelere güçlü bir şekilde destek veren Ümit Özdağ’a teşekkür ediyorum. İttifak olarak 30 Ocak 2023 tarihinde yayımladığımız mutabakat metniyle; iktidarımızda nasıl bir Türkiye kuracağımızı, sorunları nasıl çözüme kavuşturacağımızı ortaya koyduk. Ekonomiden, afetle mücadeleye, eğitimden sağlığa, göçten sosyal politikalarımıza kadar atacağımız her adımı belirledik, milletimize bu ilkeler üzerinden söz verdik." dedi. 

28 MAYIS DÖNÜM NOKTASI; VEBAL, HEPİMİZİN OMUZLARINDADIR”

Ülkemizin sorunlarına dair tek bir çözüm politikası ortaya koymayan, tek bir söz’ü bulunmayan iktidar ise; yalan ve montaj siyasetiyle milletimizi kandırmaya çalışıyor. Tek dertleri iktidarlarını koruyabilmek. Anayasamızın ilk 4 maddesini değiştirmek isteyen, Hizbullah’ı terör örgütü görmeyen Hüdapar’ı, ittifakla Meclis’te taşıdılar. Kirli siyaset, kirli pazarlıklar yürütülüyor. Milletimizin yarını, tehlikededir. 28 Mayıs, ülkemizin tarihi açısından bir dönüm noktasıdır. Unutmayın; milletimizin birliği, bütünlüğü, yarını için vereceğimiz kararın vebali, hepimizin omuzlarındadır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

19-04-2024 - SİYASET

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret

19-04-2024 - SİYASET