Erdoğan'ın yayında kullandığı "montaj" ifadesi Kılıçdaroğlu'nun avukatını harekete geçirdi: Şikayet dilekçelerimizi verdik

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, mitinglerinde izlettiği Kılıçdaroğlu videosuyla ilgili olarak dün akşam katıldığı canlı yayında "Ama montaj, ama şu, ama bu PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler" ifadesini kullanması üzerine harekete geçtiklerini duyurdu. Çelik, "Şikayet dilekçelerimizi verdik, vermeye de devam edeceğiz! Hiç kimsenin yanına kâr kalmayacak" dedi.

SİYASET - 23-05-2023 15:50

Erdoğan'ın yayında kullandığı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu hakkında yapılan montaj videolarla ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yaptı.

KILIÇDAROĞLU'NUN AVUKATI: ŞİKAYET DİLEKÇELERİMİZİ VERDİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerde izlettiği video ile ilgili olarak dün katıldığı canlı yayında "Montaj, ama şu, ama bu PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler" ifadesini kullanması üzerine harekete geçen Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Montaj video ve görselleri paylaşan, üreten, dahası ürettirenlerle ilgili olarak gereğini yapıyoruz! Şikayet dilekçelerimizi verdik, vermeye de devam edeceğiz! Böylesi alçaklıkların hesabı elbette sorulacak! Hiç kimsenin yanına kâr kalmayacak."

ERDOĞAN CANLI YAYINDA "MONTAJ" İFADESİNİ KULLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam katıldığı canlı yayında "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. Haydi, haydi türü. Anladınız mı? Ama montaj, ama şu, ama bu PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler" diye yanıt verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
″Sakarya'nın yararına atılacak her adımın arkasındayız″

″Sakarya'nın yararına atılacak her adımın arkasındayız″

19-04-2024 - SİYASET

“Hep birlikte Sakarya için birçok projeyi hayata geçireceğiz”

“Hep birlikte Sakarya için birçok projeyi hayata geçireceğiz”

19-04-2024 - SİYASET