Motorine Zam Geldi! Yeni Fiyatlar Belli Oldu

Motorin fiyatlarına bir zam daha geldi! 20 Ocak Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 15 kuruşluk bir zam yapıldı. Bu zam, Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik, KDV ve ÖTV oranlarındaki değişikliklerin bir sonucu olarak gerçekleşti.

GÜNCEL - 20-01-2024 15:10

Motorine Zam Geldi! Yeni Fiyatlar Belli Oldu

3 Ocak'ta ÖTV'de yapılan düzenleme sonrasında benzin, motorin ve LPG fiyatlarına artış yaşanmıştı. Benzinin litre fiyatı 2 lira 31 kuruşa, motorinin litre fiyatı 2 lira 15 kuruşa yükselmişti. LPG'nin litre fiyatı da 1 lira artmıştı. Ancak 4 Ocak'ta motorin fiyatlarına 41 kuruşluk bir indirim yapılmıştı.

Motorin fiyatlarına gece yarısı yapılan son zammın ardından litre fiyatında 1 lira 15 kuruş artış yaşandı. Bu gelişme, sürücülerin ve akaryakıt tüketicilerinin dikkatle takip ettiği bir konu olmaya devam ediyor.

Motorine zam geldi! İşte yeni fiyat listesi - Tele1

Motorin fiyatlarına bir zam daha geldi! 20 Ocak Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 15 kuruşluk bir zam yapıldı. Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile KDV ve ÖTV oranlarındaki değişiklikler, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. 3 Ocak'ta yapılan ÖTV düzenlemesi sonrasında benzin, motorin ve LPG fiyatlarına artış yaşanmıştı. Ancak 4 Ocak'ta motorin fiyatlarına 41 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Motorin fiyatlarına gece yarısı yapılan son zammın ardından litre fiyatında 1 lira 15 kuruşluk bir artış meydana geldi. Sürücüler ve akaryakıt tüketicileri, güncel ekonomik gelişmeleri dikkatle takip etmeye devam ediyor.

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erenler Belediye Başkanı'nın Eşinin ifadesi Alındı

Erenler Belediye Başkanı'nın Eşinin ifadesi Alındı

10-05-2024 - GÜNCEL

İnşaat Mühendisliği Topluluğundan büyük başarı

İnşaat Mühendisliği Topluluğundan büyük başarı

10-05-2024 - GÜNCEL