Sakaryalılar seçim sonucunu değerlendirdi: "Sakarya’nın bakanı olsun!"

Sakaryalı seçmenler "İlimize hizmet alma açısından Sakarya’nın bakanı olması gerek. Her zaman en iyi bakanlığı Kayseri iline veriliyor" dedi.

SİYASET - 02-06-2023 17:42

Sakaryalılar seçim sonucunu değerlendirdi:

Sakarya’da gündemi Halk54.com ile sokakta vatandaşların görüş ve düşüncelerini alıyor, konuşarak gündemin nabzını tutuyor. 13. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimi için 14 Mayıs'ta sandık başına gidildi. 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde, adaylardan birinin yeterli salt çoğunluğu yakalayamaması nedeniyle cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı

İkinci tura kalan seçimlerin sonucunda Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Seçimlerin bitmesinin ardından HALK54 ekibi, sokakta Sakaryalı vatandaşlara mikrofon uzattı, seçim sonuçlarını değerlendirilmesini istedi. 

Sandıkta Seçim güvenliği 

Seçim sonuçlarıyla ilgili HALK54 mikrofonuna konuşan vatandaşlardan kimi "Değişim bekliyorduk" kimi de "Erdoğan’ın kazanacağını biliyorduk, sevinçliyiz" derken, kimi de seçim güvenliğine güvenmediği için sonucu doğru olmadığını iddia etti.

Sakarya’nın bir bakanı olmalı

Vatandaşlar Sakarya’nın artık bir bakanı olması gerektiğini söylerken "En iyi bakanlıklar Kayseri iline veriliyor. Sakarya AK Partinin kalesi en yüksek oyu veriyor. Sakarya’ya hizmet için güçlü bir bakanın verilmesi gerekiyor" diye konuştular.  

Sorunlar için Aciz çözüm getirilsin.

Yeni hükümetin başta ekonomi, sağlık, tarım, eğitim, göçmen konusu ve diğer konulara acil şekilde çözmek için hızlı adım atılmasını istediler.

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
″Sakarya'nın yararına atılacak her adımın arkasındayız″

″Sakarya'nın yararına atılacak her adımın arkasındayız″

19-04-2024 - SİYASET

“Hep birlikte Sakarya için birçok projeyi hayata geçireceğiz”

“Hep birlikte Sakarya için birçok projeyi hayata geçireceğiz”

19-04-2024 - SİYASET