Sakaryaspor Ahlatçı Çorum FK'yı Yenerek İddiayı Sürdürdü

Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında evinde konuk ettiği Ahlatçı Çorum FK'yı 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Bu galibiyetle birlikte ilk 2 şansını sürdüren Sakaryaspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatmayı başardı.

SPOR - 19-02-2024 17:24

Sakaryaspor Ahlatçı Çorum FK'yı Yenerek İddiayı Sürdürdü

Sakaryaspor, sezonun ikinci yarısına iyi başlayamamasına rağmen son haftalarda aldığı puanlarla yeniden toparlandı. Son 3 maçta 7 puan toplayan yeşil siyahlı ekibimiz, zorlu fikstüre rağmen çıkışını sürdürdü. Son olarak evinde Ahlatçı Çorum FK’yı konuk eden yeşil siyahlılar, özellikle ikinci yarıda oldukça zorlandığı mücadelede rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti ve ikili averajda da avantajı kaptı.  Alınan önemli galibiyet taraftarı da mutlu etti.

İDDİAMIZ SÜRÜYOR

Yeşil siyahlı ekibimiz, bu galibiyetle birlikte ilk 2 şansını sürdürmeye devam etti. Ligde 2’nci sırada bulunan Göztepe ile puan farkını 6’ya düşüren ekibimiz, 3’ncü Kocaelispor ile de farkı 3’e indirdi. Çorum maçında alınan 3 puanla ‘Bu yarışta ben de varım’ diyen ekibimiz, kolay kolay pes etmeyeceğini de gösterdi. Pazar günü deplasmanda Eyüpspor’a konuk olacak yeşil siyahlı sporcular, lideri mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları "sağlıklı yaşam hafta sonu" etkinliğinde buluştu

14-05-2024 - SPOR

Monaco'dan Mike James, THY Avrupa Ligi'nde sezonun MVP'si oldu

Monaco'dan Mike James, THY Avrupa Ligi'nde sezonun MVP'si oldu

14-05-2024 - SPOR