Sektör Kaygıları Warner Bros. Discovery’de de Etkili Oldu: Şirket, Önümüzdeki Haftalarda İşten Çıkarmalara Başlıyor

Warner Bros. Discovery, televizyon tarafında çalışanlarını işten çıkarmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre şirketin çalışanları, son birkaç haftadır kendilerini bu kovulmaya hazırlıyor.

TEKNOLOJİ - 27-05-2023 21:48

Sektör Kaygıları Warner Bros. Discovery’de de Etkili Oldu: Şirket, Önümüzdeki Haftalarda İşten Çıkarmalara Başlıyor

Son dönemde artan ekonomik kaygılar ve sektör dalgalanmaları onlarca büyük şirketin çalışanlarını işten çıkarmaları ile noktalandı. Şimdi de Warner Bros. Discovery’nin, şirketin Discovery markasının kablo TV tarafındaki çalışanlarını işten çıkaracağı öğrenildi.

Deadline’ın özel haberine göre çalışanlar, son birkaç haftadır bu işten çıkarmaya kendilerini zaten hazırlıyorlardı. İşten çıkarmaların, önümüzdeki haftalarda gerçekleşmesi bekleniyor. 

Warner Bros. Discovery, çalışanlarının işine son veriyor

Warner Bros Discovery; Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Science Channel ve Animal Planet gibi kablolu yayın ağlarının yanı sıra Food Network ve HGTV gibi eski Scripps ağlarını da işletiyor. Ayrıca TNT, TBS ve truTV gibi eski Turner markalı ağlar da bünyesinde yer alıyor. 

2022’de Warner Bros., işgücünün yaklaşık dörtte birini işten çıkarttı. Bunun yanında CNN’de de yıl içerisinde bazı kesintiler yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda ise şirketin spor departmanında 50 kişi işten çıkarıldı.

İşten çıkarmalarına devam eden şirketin önümüzdeki haftalarda televizyon tarafında da büyük bir kesintiye gideceği öğrenildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde

Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde

25-04-2024 - TEKNOLOJİ

BM Raportörü Mofokeng, Gazze'de yaşananların

BM Raportörü Mofokeng, Gazze'de yaşananların "kesinlikle soykırım" olduğunu söyledi

24-04-2024 - TEKNOLOJİ