Tip Sakarya'nın sosyal medya hesabında şok eden paylaşım

Dün akşam saatlerinde, Tip Sakarya sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, Türkiye İşçi Partisi Sakarya hesabı tarafından Akp Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'in paylaşımını hikayelerine ekleyerek dikkatleri üzerine çekti. Ancak, paylaşımın yaklaşık 3 saat sonra silinmesi, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

SİYASET - 16-04-2024 12:48

Tip Sakarya'nın sosyal medya hesabında şok eden paylaşım

Dün akşam saatlerinde, Tip Sakarya sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, Türkiye İşçi Partisi Sakarya hesabı tarafından AKP Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'in paylaşımını hikayelerine ekleyerek dikkatleri üzerine çekti. Ancak, paylaşımın yaklaşık 3 saat sonra silinmesi, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

İşçi Partisi'nin Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'in paylaşımını kendi hesabında yayınlaması, özellikle dikkat çekti. Zira, İşçi Partisi'nin Serdivan ilçesinde kendi adayları da bulunmasına rağmen, Osman Çelik'in AKP adayının paylaşımını yapması, şaşkınlık ve spekülasyonlara yol açtı.

Sosyal medya kullanıcıları arasında yaşanan tartışmalarda, İşçi Partisi'nin bu hamlesinin ardında yatan nedenler ve siyasi stratejiler üzerine çeşitli görüşler dile getirildi. Ancak, her iki tarafın da resmi bir açıklama yapmaması, spekülasyonlara son vermedi.

Sosyal medyada yaşanan bu gelişmeler ile ilgili konunun ilerleyen saatlerde daha geniş bir şekilde tartışılması ve ilgili tarafların açıklamalarının beklenmesiyle birlikte, gündemdeki yerini koruyacağı öngörülüyor.

 
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Nakliyecilerin sorunları TBMM'de

Nakliyecilerin sorunları TBMM'de

29-04-2024 - SİYASET

“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”

“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”

26-04-2024 - SİYASET