Twitter sohbet odalarında skandal sözler! Önce İslam düşmanlığı Şimdi de katliam çağrısı!

Haber 7 - 14 Mayıs seçimleri sonrası muhalifler, gemi azıya aldı. Bir taraftan 'Jahrein' lakaplı Ahmet Sonuç'un da katıldığı Twitter sohbet odasında İslam düşmanlığı yapılırken diğer taraftan başka bir sohbet odasında 'katliam' çağrısı yapıldı.

SİYASET - 20-05-2023 16:34

Twitter sohbet odalarında skandal sözler! Önce İslam düşmanlığı Şimdi de katliam çağrısı!

14 Mayıs seçimlerinin sonuçlanmasının ardından çılgına dönen muhalif kitle, vatandaşlara ağza alınmayacak sözlerle saldırmaya devam ediyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan ve gençlere de çağrıda bulunan 'Jahrein' lakaplı yayıncı Ahmet Sonuç'un da yer aldığı Twitter'daki sohbet odasında 'Osman' isimli bir kişinin ailesi ve küçük bebeğine kadar varan İslam düşmanlığı da içeren ahlaksız konuşmalar gerçekleştirildi.

"ARKADA KIZ ÇOCUĞU GÖMÜYORLAR"

Sohbet odasında 'Osman' isimli vatandaş çirkin ifadelere tepki gösterirken mikrofona küçük bir bebeğin ağlama sesi de yansıdı. Faşizan grup, "Arkada kız çocuğu gömüyorlar, her şey olabilir." gibi ahlaksız ifadeler kullandı.

Sosyal medya kullanıcıları bu sözlere büyük tepki gösterdi:

"HER KELİMESİ AYRI HAKARET"

*Bu insanların dine karşı düşüncelerinin gayet ılımlı olacağını, dünyayı güzelliğin kurtaracağına inanan varsa elimde satılık köprü var arkadaşlar , bunlar 1.5 yaşındaki bebeğe ve babasına bile iğrenç iftiralar atacak düzeydeler, kör müsünüz?

*Kemal Kılıçdaroğlu'nun arayıp akıl danıştığı Jahrein Bu seçim bir an önce bitsin bu kadar iğrenç olaya tahammülüm kalmadı.

*Her bir kelimesi ayrı hakaret barındıran, rezil, aşağılık bir sohbete tanıklık ediyoruz. Arkada kız çocuğu gömüyorlar galiba diyen Lia, O kirli sohbete meze yaptığınız dinin peygamberi kız çocuğu gömenleri tarihe gömeli çok oldu. Darısı siz ve o aşağılık zihniyetinizin başına.

KİNDAR MUHALİFTEN 'KATLİAM' ÇAĞRISI: ÖLSÜNLER DAHA İYİ

Muhaliflerin açtığı başka bir sohbet odasında ise AK Partili seçmenler hedef alınarak adeta 'katliam' çağrısı yapıldı. 

Profil resminde 28 Şubat darbecisi İsmail Hakkı Karadayı'nın fotoğrafını kullanan 'Berke' isimli bir muhalif, AK Parti'ye oy veren seçmen için "Cahil yaşayacaklarına ölsünler daha iyi. Benim hayatımı etkiliyorlar. " ifadesinde bulundu. 

"DEMOKRAT PARTİLİLERİ KURŞUNA DİZDİLER, ÖYLE BİR ŞEY LAZIM"

"Ben AK Partili insanları çok iyi tanıdığım için hiç vicdani bir şey hissetmiyorum." diyen kindar muhalif, "27 Mayıs'ta ne yapıldı? Bütün Demokrat Parti kadrolarının hepsi kurşuna dizildi. Geriye kalanlar da işkenceden geçirildi. Adnan Menderes'in oğlu Robert Koleji'nde okuyor. Toplu şekilde çocuğu okula sokmuyorlar. Ağzını burnunu kırıyorlar. Çocuk başka yerde okuyup bitiyor. Öyle bir şey lazım tabii ki yani. Bu adamlara acıyamazsın. Bunun cezası ölmek olabilir yani." diye konuştu.

İŞLEDİĞİ SUÇLAR YANINA KAR KALDI, CESARETİ ARTTI

"Ben açık açık söylüyorum. Başıma da bir şey gelmedi, gelmez de yani" diyerek daha önce işlediği buna benzer suçların cezasız kaldığını söyleyen kindar sosyal medya kullanıcısı, bunu her yerde ifade ettiğini belirtti. 

"İYİ Kİ ÖLDÜLER, OYLARI AZALDI"

Depremzedeler için alçakça ifadeler kullanan kindar muhalif, "Depremde ölenlere üzülmüyorum. AK Parti'ye oy verenlere üzülmüyorum. İyi ki öldüler. Ölmeleri benim için daha iyi oldu, oyları azaldı." dedi. 

"AK PARTİ'YE OY VERİYORSA ÖLSÜN"

"AK Parti'ye oy veriyorsa, bu suça ortaktır, masum değiller. İsterse babam olsun." diyen kindar muhalif, "Ölmeleri daha iyi yoksa hep aç kalacaksın." ifadesinde bulundu. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı: Şimdi çekilmezsen affetmeyiz

Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı: Şimdi çekilmezsen affetmeyiz

28-03-2024 - SİYASET

Murat Kurum: 1,7 puan farkla kazanacağız

Murat Kurum: 1,7 puan farkla kazanacağız

28-03-2024 - SİYASET