Akgün Altuğ'dan seçim zaferi sonrası ilk açıklama

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (SATSO) gerçekleştirilen meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 23’üncü Meslek Komitesi’nde 142 oy alarak seçimi kazanan mevcut Başkan Akgün Altuğ, sonuçları değerlendirdi.

GÜNCEL - 19-10-2026 18:58

23’üncü Meslek Komitesi’nde Günay Güneş ile yarışan Akgün Altuğ, seçimden galip ayrıldı. Altuğ’u destekleyen isimler de diğer komitelerde ağırlıklı olarak seçimi kazandı.

Seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yapan Altuğ, “Komitelere girmek, meclise girmek için mücadele ettik. 34 komitenin içinde ağırlıklı ciddi anlamda bizim arkadaşlarımız kazandı. Gerekli sayının üzerinde bir meclis üyesi elde ettik. Seçime katılan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Günün Diğer Haberleri