79 YENİ AYDINLATMA DİREĞİ MONTE EDİLECEK
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini güçlendirmek ve ilçelerdeki aydınlatma altyapısını yenilemek amacıyla Kaynarca ve Pamukova’da yeni bir çalışma başlatıyor.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek proje kapsamında iki ilçede toplam 79 dekoratif aydınlatma direğinin montajı gerçekleştirilecek. Ayrıca kullanımda olan 48 mevcut aydınlatma direği sökülecek.
İHALE 19 KASIM’DA
Dekoratif aydınlatma yapım işi için ihale, 19 Kasım 2026 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi kapsamında açık ihale usulüyle yapılacak ihalede teklifler EKAP üzerinden elektronik ortamda alınacak.
ÇALIŞMALAR 90 GÜNDE TAMAMLANACAK
İhaleyi kazanan firmaya sözleşmenin imzalanmasının ardından 5 gün içerisinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından başlayacak çalışmaların 90 takvim günü içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Projenin tamamlanmasıyla Kaynarca ve Pamukova’da belirlenen alanların dekoratif aydınlatmaya kavuşması ve ilçe estetiğine katkı sağlanması amaçlanıyor.