Sakarya’da 30 Ağustos’ta ulaşım ücretsiz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla toplu ulaşım araçlarında ücretsiz ulaşım uygulaması başlatacak.

GÜNCEL - 28-08-2026 12:06

Zafer Bayramı kapsamında vatandaşlar 30 Ağustos Pazar günü gün boyunca ADARAY, Metrobüs ve belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Bu anlamlı günde ADARAY, Metrobüs ve belediye otobüslerimiz ücretsiz olarak hizmet verecek. Tüm hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

Uygulamayla birlikte Sakaryalı vatandaşlar, Zafer Bayramı etkinlikleri ve günlük ulaşım ihtiyaçları için toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilecek.

Günün Diğer Haberleri