Sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu’nda vereceği konserden elde edilecek gelirin çocuklar için kullanılacağını duyurdu.
LvbelC5, bağışın; Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da yaşanan okul saldırılarında hayatını kaybeden çocukların ailelerine destek amacıyla ulaştırılacağını belirtti. Ayrıca, çocuk esirgeme kurumlarında kalan çocukların ihtiyaçlarının karşılanmasına da katkı sağlanacağını ifade etti.
Duygusal ifadeler kullanan sanatçı, paylaşımında “Bir çocuğun yüzünü güldürmek, bu hayatta söylenecek en güzel şarkıdır” sözleriyle anlamlı mesajını kamuoyuyla paylaştı.
Sosyal medyada kısa sürede geniş yankı uyandıran açıklama, sanatçının duyarlılığına yönelik olumlu yorumlar aldı.