TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar yarın Sakarya'da üreticilerle buluşacak

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 18 Temmuz Cumartesi günü Sakarya'da bir dizi ziyaret ve incelemede bulunacak. Geyve ve Taraklı'da üreticilerle bir araya gelecek olan Bayraktar, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alım noktasını da ziyaret edecek.

GÜNCEL - 17-07-2026 12:50

Program kapsamında Bayraktar, saat 13.30'da Geyve Ziraat Odası'nı ziyaret ederek oda yönetimi ve bölgedeki üreticilerle görüşecek. Ziyarette çiftçilerin talepleri, yaşadığı sorunlar ve tarımsal üretime ilişkin değerlendirmelerin ele alınması bekleniyor.

Ardından saat 15.30'da Taraklı Ziraat Odası'na geçecek olan Bayraktar, burada oda yönetimi ve çiftçilerle buluşacak. Ziyaret sonrası Taraklı Ziraat Odası'na ait üretim tesisinde incelemelerde bulunacak ve yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alacak.

Programın son bölümünde ise saat 16.45'te Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alım noktasını ziyaret edecek olan Bayraktar, alım süreçlerini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alacak. Burada üreticilerle de bir araya gelerek sektörün mevcut durumu ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunacak.

Ziyaret programına Sakarya'da faaliyet gösteren ziraat odalarının başkanlarının da katılması bekleniyor.

Şemsi Bayraktar, Sakarya temaslarının ardından 19 Temmuz Pazar günü Bolu'nun Göynük ilçesinde ziraat odası başkanları ve çiftçilerle buluşacak, ardından broiler ve yumurta üretim çiftliklerinde incelemelerde bulunacak.

Günün Diğer Haberleri