Yeni Parti’de başkanlık yarışı kızışıyor: Selda Sezgin sahada

Yeni Parti Sakarya İl Başkanlığı için 18 Ekim’de yapılacak ön seçim öncesinde adaylar çalışmalarını sürdürüyor. İl başkanlığı için aday olan Selda Sezgin, saha ziyaretlerine hız vererek partililerden destek istiyor.

GÜNCEL - 14-10-2026 11:42

MAHALLE MAHALLE DOLAŞIYOR

Ön seçim çalışmalarını sahada sürdüren Selda Sezgin, Adapazarı Yenikent Mahallesi ve Erenler Kayalar Mahallesi’nde partililerle bir araya geldi. Ziyaretlerinde partililerin talep ve beklentilerini dinleyen Sezgin, il başkanlığı adaylığı için destek istedi.

PARTİLİLERDEN DESTEK MESAJI

Gerçekleştirilen ziyaretlerde bazı partililer, ön seçim sürecinde Selda Sezgin’e destek vereceklerini ifade etti. 18 Ekim’de yapılacak ön seçim öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Sezgin’in, önümüzdeki günlerde de mahalle ziyaretlerine devam ederek partililerle buluşması bekleniyor.

Günün Diğer Haberleri