YEREL
Giriş Tarihi : 03-01-2024 15:14

10 kişinin can verdiği kazada sisin uydu sistemine fotoğrafı böyle yansımış!

Sakarya'da 10 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın yaşandığı saatlerde uydu sistemine düşen sis bulutunun fotoğrafına ulaşıldı. Faciaya sebep olan sisin yoğunluğu, ulaşılan uydu fotoğrafı ile bir kez daha gözler önüne serildi.

10 kişinin can verdiği kazada sisin uydu sistemine fotoğrafı böyle yansımış!

10 kişiye mezar olan katliam gibi kaza, 28 Aralık Perşembe günü saat 04.50 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişi Taşkısığı mevkiinde meydana gelmişti. Yoğun sisin etkili olduğu bölgede 3'ü otobüs toplam 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetmiş, 63 kişi de yaralanmıştı.

Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü bölgede kazaya karışan 7 araç sürücüsü gözaltına alındı. Savcılıkta ifadesi alınan E.A., H.A. ve M.D. isimli sürücüler serbest bırakılırken F.Ç. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kayseri-İstanbul seferini yapan M. Turizm'e ait 50 ACU 1** plakalı otobüs şoförü H.Ö., Ankara-İstanbul seferi yapan 34 CYN 1** plakalı otobüs şoförü S.S. ile Adana'dan Bulgaristan'a doğru seyir halinde olan 01 ZT 4** plakalı tırın sürücüsü O.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce ‘taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet verme' suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Öte yandan, zincirleme kazada 48 VJ 2** plakalı hafif ticari aracın, tıra arkadan çarpması, M. Turizm'e ait 50 ACU 1** plakalı yolcu otobüsü ile 34 GOR 8** plakalı kamyonetin hız limiti aşımından, diğer 34 CYN 1** plakalı yolcu otobüsünün ise arkadan çarpmadan dolayı kusurlu olduğu ileri sürüldü.

Kaza sabahı sis bulutunun uydu sistemine düşen fotoğrafına ulaşıldı
Katliam gibi kazanın yaşandığı saatlerde, sis bulutunun uydu sistemine düşen fotoğrafına ulaşıldı. Adeta şehri kaplayan sisin yoğunluğu bu fotoğraf ile bir kez daha görüldü.A W111962 04

AdminAdmin