Deniz sezonunun başlamasıyla birlikte sahillerde görev yapan cankurtaran ekipleri, vatandaşların güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle Karasu, Kocaali ve Kaynarca sahillerinde görev yapan ekipler, olası boğulma vakalarına anında müdahale ederek can kayıplarının önüne geçti.
Yetkililer, söz konusu tarihler arasında boğulma tehlikesi yaşayan 14 kişiye hızlı ve koordineli şekilde müdahale edildiğini, vatandaşların güvenli bir şekilde kıyıya çıkarıldığını bildirdi.
Sahil güvenliğini yalnızca boğulma olaylarıyla sınırlı tutmayan ekipler, ailelerinden ayrılarak kaybolan 4 çocuğu da kısa sürede bularak ailelerine teslim etti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaz sezonu boyunca vatandaşlara yalnızca cankurtaran bulunan alanlarda denize girmeleri, uyarı bayraklarına dikkat etmeleri ve riskli bölgelerden uzak durmaları yönünde uyarılarda bulundu.




























