GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-09-2022 10:50   Güncelleme : 24-09-2022 10:50

14 yaşında Sümeyye 36 gündür kayıp!

Akyazı'da 19 Ağustos'tan itibaren kayıp olan 14 yaşındaki Sümeyye A'nın akrabaları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Programda öğrenilen bilgiler şok etkisi yarattı.

14 yaşında Sümeyye 36 gündür kayıp!
Akyazı’da 19 Ağustos’tan itibaren kayıp olan 14 yaşındaki Sümeyye A’nın akrabaları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Programda öğrenilen bilgiler şok etkisi yarattı.

HABERLiSiN.COM- 

Akyazı’da ikamet eden ve lise 2’nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Sümeyye A. 19 Ağustos günü kayıplara karıştı. 36 gündür kayıp olan Sümeyye’nin aramaları çalışmaları devam ederken akrabaları ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olarak seslerini duyurmaya çalıştı.

Şoke eden gelişme!

Canlı yayında gelişmeleri aktaran Müge Anlı izleyicileri şoke eden açıklamalarda bulundu. Evden çıktığı andan itibaren 10 gün sonra ailesi ile iletişime geçen 14 yaşındaki Sümeyye A. İnternet üzerinden 23 yaşında olan ve 2 çocuğu bulunan Sibel Ç. İle tanıştığını ve onunla aynı yerde çalışmaya başladıklarını söyledi.

2 çocuğunu bırakıp kaçmış

14 yaşındaki Sümeyye A. İle birlikte olduklarını düşünülen Sibel Ç. ise bir süre önce annesiyle birlikte kaldığı evden 6 ve 8 yaşlarında olan 2 çocuğunu geride bırakarak kayıplara karıştı.

Canlı yayında feryat ettiler

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan 14 yaşındaki Sümeyye A.’nın dedesi ve ninesi, Sümeyye’nin babasının engelli olduğunu annesinin de gelemediği için kendilerinin geldiğini ve torunlarının bulunmasını istedi. Torunlarına seslenen çift feryat ederek Sümeyye’nin eve dönmesi için çağrıda bulundu.

Müge Anlı sert çıktı!

Programda gelişmeler üzerine sinirlenen Müge Anlı, 14 yaşındaki Sümeyye’nin daha çok küçük olduğunu ve bir an önce evine dönmesi gerektiğini ifade etti. Anlı, Sümeyye ile birlikte olduklarını düşünülen 23 yaşındaki Sibel Ç.’ye sert çıkarken, bir an önce Sümeyye’yi buraya getireceksin şeklinde serzenişte bulundu.

AdminAdmin