GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 15:39

3'ü de artık kara toprağın altında! Yasak aşk dehşetinin detayları ortaya çıktı

Denizli'de sevgilisi Yusuf Cavlak ile sokakta yürüyen Özlem Ülker, eşi Emin Ülker'in silahlı saldırısına uğradı. Ülker 2 kişiyi öldürdükten sonra intihar ederken, olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ülker'in Cavlak'ı bir dönem acıdığı için yanına aldığı ve karısıyla yakınlaştıklarını fark ettikten sonra kovduğu ortaya çıktı.

3'ü de artık kara toprağın altında! Yasak aşk dehşetinin detayları ortaya çıktı

Denizli'de Emin Ülker, karısını ve yasak aşk yaşadığını iddia ettiği arkadaşı Yusuf Cavlak'ı sokak ortasında öldürdükten sonra intihar etti. Ülker'in Cavlak'ı bir dönem acıdığı için evine aldığı ve karısıyla yakınlaştığını fark ettikten sonra evden kovduğu öğrenildi. Ayrıca Ülker'in bir süre önce "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa herkese helal olsun. Eşim ve Yusuf Cavlak hariç" şeklinde paylaşım yaptığı görüldü.

 

YAKINLAŞTIKLARINI HİSSEDİNCE ÇILDIRDI

Denizli'de yasak aşk iddiasıyla yaşanan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği olayın detayları ortaya çıktı. Düğünlerde müzisyenlik yapan Emin Ülker'in, yakın arkadaşı Yusuf Cavlak'tan bir süre önce borç aldığı ortaya çıktı. Yazın eşinden boşanan ve evsiz kalan Yusuf Cavlak'ı evinde konuk eden Emin Ülker, eşi ve arkadaşı arasında yakınlaşma olduğunu hissedince her ikisiyle de tartışma yaşadı. Cavlak'ı evinden gönderen Emin Ülker, eşinin kendisinden şiddet gördüğü yönündeki şikayet üzerine evden uzaklaştırma cezasına çarptırıldı.

İYİLİK YAPMAK İÇİN EVİNE ALMIŞ

Bir süredir evine gelemeyen Emin Ülker, kendisinin uzaklaştırılmasının ardından Yusuf Cavlak'ın eve geri gelmesi üzerine çılgına döndü. Geçtiğimiz 30 Eylül'de "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa herkese helal olsun. Eşim ve Yusuf Cavlak hariç" şeklinde paylaşım yapan ve ardından bu paylaşımı silen Emin Ülker, dün takip ettiği karısı ve arkadaşını evlerine girmek üzereyken pompalı tüfekle ateş ederek öldürüp ardından 2 sokak ileride intihar etti. 2 ve 6 yaşlarındaki çocuklarının gözü önünde cinayeti işleyen Emin Ülker'in yaşananlardan arkadaşı Yusuf Cavlak'ı sorumlu tuttuğu ve yakın çevresine onu öldürmeyi planladığını söylediği öğrenildi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Ölen iki arkadaştan Emin Ülker ile Yusuf Cavlak'ın cenazesi, Çardak ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi'ne götürüldü. Söğütlü Mahalle Mezarlığı'nda Ülker'in saat 10.30'da, Cavlak'ın ise saat 12.30'da güvenlik gerekçesi nedeniyle 2 saat arayla gömüldü. Öte yandan Özlem Ülker'in cenazesi ise Çameli Gökçeyaka Mahallesi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Denizli'de eşini ve arkadaşını öldürüp intihar eden kişiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı
AdminAdmin