GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 11:58

4 Yılda 4 Kez Doğum Yapan Kadın Bebekleri Terk Etti! 2 Yıla Kadar Hapis İsteniyor!

Denizli'de son 4 yılda 4 kez doğum yapan ve her seferinde bebeklerini hastaneye bırakarak kayıplara karışan 34 yaşındaki Gülşen K., hakkında son olayın ardından iddianame hazırlandı. İddianamede, Gülşen K.'nin "koruma ve gözetim yükümlülüğü altında bulunan kimseyi kendi haline terk etmek" suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

4 Yılda 4 Kez Doğum Yapan Kadın Bebekleri Terk Etti! 2 Yıla Kadar Hapis İsteniyor!

4 Yılda 4 Çocuk, 4 Terk

Gülşen K., 19 Ağustos 2023'te Denizli Devlet Hastanesi'nde sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğumun ardından Gülşen K., bebeğini hastaneden almadan ve hiçbir iletişim bilgisi bırakmadan kayboldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün yaptığı incelemede, Gülşen K.'nin 2020-2023 yılları arasında da 3 kez doğum yaptığı ve her seferinde bebeklerini kurum bakımına alınması için dilekçe vererek terk ettiği ortaya çıktı. Raporda ayrıca, Gülşen K.'nin verdiği dilekçelerde adres ve telefon numarası yazmadığı için bebeklerin kimliğinin de çıkarılamadığı belirtildi.

Fuhuş Yoluyla Geçimini Sağlıyor

Gülşen K.'nin ifadesinde, para karşılığı cinsel ilişkiye girerek 4 bebek doğurduğu, birçok kişiyle ilişkiye girdiği için bebeklerin babasının kim olduğunu bilmediği, geçimini fuhuş yaparak sağladığı ve olayda suç kastının olmadığını söylediği belirtildi.

Son Bebek İçin İddianame Hazırlandı

Savcılık, Gülşen K.'nin son terk ettiği bebeği için "koruma ve gözetim yükümlülüğü altında bulunan kimseyi kendi haline terk etmek" suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istedi. İddianame, Denizli 11'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

EditörEditör