GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-02-2024 16:56

Abant Gölü: Kimine Eziyet Kimine Eğlence!

Bolu'nun Abant Gölü Milli Parkı, pazar günü ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçi yoğunluğu, uzun araç kuyruklarına ve trafik kilitlenmelerine neden oldu. Bazı tatilciler trafikte dakikalarca beklemek zorunda kalırken, bazıları ise doğanın tadını çıkararak keyifli zaman geçirdi.

Abant Gölü: Kimine Eziyet Kimine Eğlence!

Yoğun Ziyaretçi Akını:

Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Abant Gölü Milli Parkı, pazar günü yoğun ilgi gördü. Ziyaretçi yoğunluğu sebebiyle giriş ve çıkışlarda trafik kilitlendi. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu Abant Gölü'nde bazı ziyaretçiler dakikalarca trafiğin açılmasını beklerken, bazıları ise doğa yürüyüşü, piknik ve kartopu oynayarak tatilin keyfini çıkardı.

Abant Gölü kimine eziyet kimine eğlence oldu

Tatilcilerden Tepki:

Trafikte beklemek zorunda kalan tatilciler, durumdan memnun olmadıklarını dile getirdiler. Feryal Denizel isimli tatilci, "Tatil güzel gidiyor ama yolda kaldık. Trafiğin sıkışık olmasını iyi karşılamıyoruz. Çözüm bulunması gerekiyor. Sonuçta biz buraya 1 saatliğine geldik ve vaktimiz doluyor. Trafik bekliyoruz" dedi.

Yoğunluğun Nedenleri:

Yoğunluğun nedenleri arasında pazar günü olması, hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenlerin Abant Gölü'nü tercih etmesi ve kar yağışının kış sporları için uygun ortam oluşturması yer alıyor.

Yetkililere Çözüm Çağrısı:

Yoğunluktan dolayı mağdur olan bazı tatilciler, yetkililerden sorunun çözümü için çalışma yapmalarını talep etti.

EditörEditör