YEREL
Giriş Tarihi : 29-08-2023 14:18

Açık hava etkinlikleri Ağustos takvimi sona erdi

Büyükşehir Belediyesi Ağustos açık hava etkinlikleri hafta sonu gerçekleştirilen programlarla sona erdi. Kum sanatı, uçurtma şenliği, tiyatro ve film gösterimi etkinlikleri yoğun katılımla tamamlandı.

Açık hava etkinlikleri Ağustos takvimi sona erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelen açık hava etkinliklerinde Ağustos takvimi sona erdi. Hafta sonu programlarının ilk buluşmasında Kum Sanatçısı Ömer Faruk Elmas, çocuklarla birlikte sanatını icra ederken, Elmas’ın kum sanatı gösterisi izleyicileri büyüledi. Çocuklar hayal güçlerini kullanarak kumdan yapmak istedikleri resimleri çizdiler ve eğlence dolu anlar yaşadı.

Günün diğer etkinliği Tiyatro Sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun hazırladığı ve ilk kez gösterimi gerçekleştirilen ‘Karagöz Göklerde’ isimli oyun ile çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Pazar gününün ilk etkinliğinde çocuklar Uçurtma Şenliğinde buluştu. Pazar günün ve hafta sonunun son etkinliğinde Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 animasyon filmi izlendi. Film saati vatandaşların yoğun katılımının olduğu etkinlik alanı tıklım-tıklım doldu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Sakaryalı ailelerimizin, gençlerimizin ve çocuklarımızın yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelen açık hava etkinliklerimiz bu yıl da yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirdik. Tüm hemşehrilerimize, minik sanatseverlere teşekkür ediyoruz” denildi.

AdminAdmin