GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 11:54   Güncelleme : 07-02-2024 12:19

Acun Ilıcalı Konseyde Çıldırdı

Survivor programının sunucusu Acun Ilıcalı dün konseyde yarışmacıların kavgaları karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Acun Ilıcalı Konseyde Çıldırdı

Survivor All Star 2024'deMavi takım ve kırmızı takım arasında gergin anlar yaşandı.Dokunulmazlığı mavi takım kazanınca olanlar oldu. Konsey karıştı. 27. bölümün merak dolu anlarını ağaşıdan izleyebilirsiniz.

Ya Sus Be Sarı Yılan Dedi

Nagihan "Bütün erkekleri dolduruyorsun" dediği Aleyna "Neyi dolduruyorum, takımı ilk satan sensin" dedi. Nagihan Yunus Emre'ye de yükseldi ve Aleyna'yı göstererek "Sen bunun gazıyla her şeyi yapıyorsun" dedi. Aleyna da tepki gösterince Nagihan "Ya sus be sus, sarı yılan" diyerek Aleyna'yı sert bir şekilde itti.

Survivor'da dayak! Acun çıldırdı - Medyabar

Bir Çok Olayı Yayınlamadık

Acun Ilıcalı oyun alanında çıkan tartışmaların büyümesi ve konseye taşınmasının ardından "Ciddi uyarılar yapıyoruz. Bazı durumlarda bizim de ummadığımız yerlere gidiyor olaylar. Bugünkü oyun alanında Mustafa Kemal ben oynamıyorum, gereği neyse yapın, ben böyle şeyin içinde olmak istemiyorum. Olayın Nagihan ve Nefise bölümü de var. Seyircilerin de rahatsız olacağı, tehdit içeren bölümleri, görmelerini istemediğimiz bir çok olayı yayınlamadık. " dedi.

Konsey Yarıda Kesildi

Acun Ilıcalı "Bu kıza yaptıklarınız oldu mu şimdi? Kahkahalar atıyorsunuz, yarışmacı bir kızı ağlattınız. Durun diyorum duramıyorsunuz. Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya. Oy kullanırken kızı itiyorsun. Bu programda sizin hakkınızda kimse konuşmayacak mı? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz. Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti şimdi. Ne istiyorsunuz, kavga mı kaos mu ne istiyorsunuz" diyerek sandalyeyi devirdi. Ilıcalı "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" dedi ve programı yarıda kesti. Böylelikle dördüncü eleme adayı da belirlenemedi.

Acun Ilıcalı çıldırdı, sinirden sandalye fırlattı… İşte Survivor 27. bölüm  fragmanı

Nagihan Diskalifiye mi Oldu?

Yeni bölüm fragmanında konseyde tek başına oturduğu görülen Nagihan Karadere'nin diskalifiye olup olmadığı merak konusu oldu.

Survivorda olaylar olaylar Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

EditörEditör