SPOR
Giriş Tarihi : 28-02-2024 13:54

Acun Ilıcalı, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin İle Bir Araya Geldi

Acun Ilıcalı, son dönemdeki futbol yatırımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da bir araya gelen Ilıcalı'nın bu görüşmesi, Sloven basınında çarpıcı bir iddiaya yol açtı.

Acun Ilıcalı, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin İle Bir Araya Geldi

on dönemde futbol dünyasında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Acun Ilıcalı, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da bir araya geldi. Bu buluşma, futbol dünyasında dikkatleri üzerine çekerken Sloven basınında çarpıcı bir iddia da ortaya atıldı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, önce Championship ekiplerinden Hull City'i, ardından da İrlanda Premier Lig takımlarından Shelbourne'ü satın almıştı. Hull City şimdilerde Premier Lig'e yükselme mücadelesi veriyor.

Futbol dünyasındaki yatırımlarıyla sık sık adından söz ettiren Acun Ilıcalı, bu kez UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya geldi. Ceferin'le, ülkesi Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da buluşan Ilıcalı, bu önemli görüşmeye ilişkin bir paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Ilıcalı, paylaşımında, "UEFA'nın değerli başkanı sayın Ceferin'e gösterdiği misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Futbol dolu çok güzel bir sohbet oldu." notunu düştü.

EditörEditör