YEREL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 15:49

Ada Hayat için Başkan Işıksu, CHP'li Kaludra'ya böyle cevap verdi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım Ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı söz alan CHP'li meclis üyesi Şaban Kaludra, Ada Hayat ile ilgili "Sistem çok sıkıntılı. Kışın o yolu saatlerce açamazsınız. Bu sistemin kışın daha çok sıkıntı vermemesi için şimdiden önlem alınmalıdır. Bu inşaatın daha 2 yılı var. Burayı 2 yıl kilitleyemezsiniz" eleştirisinde bulundu. Koludra'nın bu açıklamalarına Başkan Işıksu kürsüye çıkarak cevap verdi.

Ada Hayat için Başkan Işıksu, CHP'li Kaludra'ya böyle cevap verdi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım Ayı olağan meclis toplantısı Büyükşehir meclis salonunda yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 67 maddelik gündem ve 17 madde ek gündem oylandı.

Mecliste gündem dışı konuşmalarda söz alan CHP Meclis Üyesi Şaban Kaludra, Ada Hayat projesi ile ilgili bir konuşma yaptı. CHP'li meclis üyesi Kaludra, "Sistem çok sıkıntılı. Kışın o yolu saatlerce açamazsınız. Bu sistemin kışın daha çok sıkıntı vermemesi için şimdiden önlem alınmalıdır. Bu inşaatın daha 2 yılı var. Burayı 2 yıl kilitleyemezsiniz" eleştirisinde bulundu.

Koludra'nın bu açıklamalarına Başkan Işıksu kürsüye çıkarak cevap verdi. Başkan Işıksu, "Ada Hayat projesini örnek proje olarak görüyoruz. 1 milyar TL’nin üzerinde çalışmadan bahsediyoruz. 18 bin 300 metrekare alan olarak ifade ettiğimiz alanda şuanda zemin iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının yüzde 80’i bitti. Allah nasip ederse tamamını tamamladığımız da da son rötuşları yapıp Aralık sonu olabilir, Ocak başı olabilir, bir temel atma töreni planlıyoruz. Temel atma törenine vardığımızda projenin en zor kısmı ve yüzde 40’lık kısmı bitmiş olacak. Yapılamaz denilen proje şu an yapılıyor. Yol açma işleri bizim için basit işler. Büyütülecek şeyler değil. Bu zihniyet yüzünden dönüşümler ilgili çalışmalar ilerlemiyor. Ada Hayatta zihniyet dönüşümünü de sağladığımızı düşünüyorum. Bu projeyi bitirmek kolay bir hadise değil" diye konuştu.

AdminAdmin