Ziyaretine Şeyh Edebali Camii’nde kılacağı Cuma namazıyla başlayacak olan Bakan Gürlek, ardından Sakarya Valiliği’ne geçecek. Burada Sakarya Valisi Rahmi Doğan ile bir araya gelerek kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alacak.
Programın dikkat çeken başlıklarından biri ise yargı mensuplarıyla yapılacak toplantı olacak. Bakan Gürlek, valilik toplantı salonunda Sakarya’da görev yapan hakim ve savcılarla görüşerek yargı süreçleri ve bölgedeki hukuki çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunacak.
Gürlek’in gündeminde ayrıca yapımı devam eden Yeni Adalet Sarayı projesi de var. Valilik binasının yanında inşası süren projede incelemelerde bulunacak olan Bakan, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında teknik bilgi alacak.
Sakarya programı, Serdivan’da düzenlenecek iftar programıyla sona erecek. Bakan Gürlek, şehit ve gazi aileleriyle aynı sofrada bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşacak.




























