YEREL
Giriş Tarihi : 27-10-2023 11:20

Adalet Bakanı Tunç Sakarya'da!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni adliye binasının temel atma töreni ve bir dizi ziyaretler için bugün Sakarya'ya geldi. İlk olarak Sakarya Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Tunç, Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Adalet Bakanı Tunç Sakarya'da!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni adliye binasının temel atma töreni ve bir dizi ziyaretler için bugün Sakarya'ya geldi. Bakan Tunç, bir dizi ziyaretler ve yeni adliye binasının tören atma töreni için geldiği Sakarya'da ilk olarak Sakarya Valiliğini ziyaret etti.

Bakan Tunç'u Sakarya Valiliği'ne gelişinde Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci ve Murat Kaya, MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri valilik önünde karşıladı. 

Karşılamanın ardından Bakan Tunç Valilik Şeref Defterini imzaladı. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Tunç, temel atma törenine katılmak üzere yeni adliye binasına hareket etti.

Bakan Tunç, tören sonrasında Cuma namazını Şeyh Edebali Camii'nde kılacak. Bakan Tunç, programın devamında Sakarya Adliyesi, Bölge Adliye Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Barosu ve AK Parti İl Teşkilatını ziyaret edecek.6613666c-51b5-4ab9-9a47-03436b3b8b42

AdminAdmin