YEREL
Giriş Tarihi : 28-12-2023 11:53

Adalet Bakanı Tunç'tan kaza ile ilgili açıklama: Soruşturma başlatıldı

Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde meydana gelen 10 kişinin hayatını kaybettiği, 8'i ağır 59 kişinin yaralandığı feci kaza ile ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç , "Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili koordinesinde üç Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir" dedi.

Adalet Bakanı Tunç'tan kaza ile ilgili açıklama: Soruşturma başlatıldı

Kuzey Marmara otoyolu Sakarya mevkisinde 7 araç birbirine girdi. Feci kazada 10 kişi öldü, 8'i ağır 59 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

10 KİŞİ CAN VERDİ
Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde yaşanan kazayla ilgili olarak Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, kazada 10 kişinin öldüğünü, 8'i ağır 59 kişinin yaralandığını açıkladı. 

"KAZA, SİS NEDENİYLE GERÇEKLEŞTİ"
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Bu sabah 4.45 civarında kaza oldu. 10 civarında cenazemiz var, 54 civarında yaralımız var. Birinin durumu ağır. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Yolun açılmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Kazadan sonra yapılması gerekenler yapılıyor. Yoğun sis ve görüşün az olması nedeniyle kaza meydana geldi. Bir TIR, TIR'a vuran bir taksi, akabinde bir otobüs ve bir otobüs daha. Toplamda hepsi 7 araç. Diğerleri bir kamyonet." ifadelerini kullandı.

BAKAN TUNÇ'TAN MESAJ: 3 CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLDİ
Kazayla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç "Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde 10 vatandaşımızın vefat ettiği, 8’i ağır 59 vatandaşımızın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden çok aracın karıştığı trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili koordinesinde üç Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir" mesajını paylaştı.

AdminAdmin