Asayiş
Giriş Tarihi : 27-02-2024 13:53

Adana'da Arkadaşlarının Ölümüne Müdahale Etmediği Gerekçesiyle Genç Katledildi

Adana'da bir otoparkta 2'si kadın 5 şüpheli tarafından darbedilen ve bıçaklanan genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırganların dün babası tarafından uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle öldürülen genç kızın arkadaşı oldukları ve genci olaya müdahale etmediği gerekçesiyle bıçakladıkları öne sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adana'da Arkadaşlarının Ölümüne Müdahale Etmediği Gerekçesiyle Genç Katledildi

Adana'da otoparkta 2'si kadın 5 şüpheli tarafından darbedilen ve bıçaklanan genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öldürülen gencin, dün uyuşturucu kullandığını düşündüğü kızını öldüren babaya müdahale etmediği için bıçaklandığı öne sürüldü.

DARBEDİP BIÇAKLADILAR

Merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında Selam Şenci (26), kimlikleri henüz tespit edilemeyen kişilerle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Şenci, 2'si kadın 5 kişi tarafından darbedildi.

Kadınlardan biri, Şenci'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra 5 zanlı olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Şenci ise kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Cenaze, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri kavgaya karıştığı tespit edilen iki kişiyi gözaltına aldı.

UYUŞTURUCU NEDENİYLE KIZINI ÖLDÜREN BABAYA MÜDAHALE ETMEDİ İDDİASI

Öte yandan 5 şüphelinin, dün babası tarafından merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde öldürülen Dilan Özdemir'in arkadaşı oldukları, Şenci'yi olaya müdahale etmediği ve kavgayı ayırmadığı gerekçesiyle darbettikleri ve bıçakladıkları ileri sürüldü.

 

Arkadaşları ölünce 'ayırmadı' diye genci katlettiler

EditörEditör